PRO KERATIN MASK

ماسک مو کراتینه با آبکشی

BIORICH PRO KERATIN MASK

  • مخصوص موهای کراتینه، پلاتینه، ریباندیگ و دکلره شده
  • بازسازی کننده موهای آسیب ديده، خشک و رنگ شده
  • كمک به برگشت درخشندگى و نرمى موها
  • آبرسانى مو و برگشت لطافت و نرمی آن
  • موثر در ترمیم موهاى آسیب دیده
  • موثر در رفع موخوره و احیاء موها
  • فاقد سولفات، نمک و بدون تست حیوانی
  • روش مصرف: بعد از شستن مو با شامپو بایوریچ موها را با مقدارى از ماسک مو مغذی حاوی کراتین بایوریچ آغشته نموده و از ابتدا تا انتها ساقه مو را به آرامى ماساژ دهید و بعد ۱۰ الی ١۵ دقیقه آبکشی نمایید. .
  • مواد موثره: کراتین هیدرولیز شده، پروتئین هیدرولیز شده ابریشم، ویتامین B5، روغن آرگان، عصاره آلوئه ورا ،گوار

پروکراتین

PRO KERATIN RINSE-OFF MASK


ماسک مو داخل حمام بایوریچ حجم ۳۰۰ میلی لیتر محصولی فرموله شده در کارخانه جوجو آلمان است. این محصول سرشار از روغن آووکادو و روغن آرگان است که باعث تقویت و آبرسانی عمیق موها می‌شود و حالت ابریشمی و درخشندگی فوق العاده‌ای به موها می‌بخشد. این ماسک حاوی ترکیباتی مانند پنتنول، پروتئین هیدرولیز شده سویا، کراتین و شی باتر است که سبب تغدیه فیبر و ساختار موها شده و باعث تقویت و استحکام ساقه مو است. این محصول با دارا بودن این ترکیبات یک لایه پوشاننده بر روی مو تشکیل داده که باعث حالت پذیری هرچه بیشتر مو و شفافیت و لطافت آن و افزایش حجم ضخامت مو می‌شود.

پنتنول

( Vitamin B5 )


ویتامین B5 برای سلامت موها و رشد آن ها نیاز است، این ویتامین مواد مغذی مورد نیاز را به ریشه ها موها می رساند، کمبود ویتامین B5 باعث می شود خون رسانی و همچنین مواد مغذی به مقدار کافی به ریشه موها نرسد و مشکلاتی از قبیل ریزش مو پدید آید.

پروتئین هیدرولیز شده کراتین

( Hydrolyzed Keratin )


کراتین هیدرولیز شده یک مایع کهربایی شفاف با رایحه ای قوی است. رقیق بودن آن، مخلوط کردنش را با هر محصول مراقبت از مو که بر پایه آب است آسان می کند. پروتئین هیدرولیزشده کراتین معمولا از پشم گوسفند یا موی حیوانات دیگر گرفته می شود. کراتین هیدرولیزشده یک قطعه پروتئینی است که نه تنها به عنوان روکشی برای موهای شما عمل کرده بلکه با نفوذ به بدنه مو، کراتین از دست رفته آن را در شکاف های میکروسکوپی ساقه مو جایگزین می کند. در نتیجه، موهای شما صاف و براق می شود. البته به یاد داشته باشید که کراتین هیدرولیزشده برای صاف کردن موهای شما مناسب نیست. در واقع، این ماده به بازسازی لایه محافظ طبیعی مو کمک می کند و باعث استحکام و انعطاف پذیری آن و در ضمن کاهش موخوره و شکستگی مو می شود. کراتین هیدرولیزشده قطر تارهای موی تان را افزایش می دهد و ظاهر پرتری به موهای ریز و نازک می بخشد. همچنین توانایی موی شما را در حفظ رطوبت افزایش می دهد و سبب کاهش وزشدگی و فرار بودن مو در اثر خشکی می شود، استفاده از کراتین هیدرولیزشده در شامپو یا انواع ماسک مو می تواند مدت زمان بین هر بار رفتن به سالن آرایشی برای صاف کردن و درمان مو را بیشتر کند.

پروتئین هیدرولیز شده سویا

( Hydrolyzed soy protein )


پروتئین سویا یک پروتئین هیدرولیزشده به روش آنزیمی برای استفاده در محصولات آرایشی است. رایحه ملایم و رنگ روشن سویای هیدرولیزشده برتری آن را مشخص می کند. این پروتئین از منابع گیاهی با کیفیت بالا تهیه شده است و لایه ای که نگهدارنده رطوبت، محافظ و پوشش دهنده است روی مو ایجاد می کند. این محصول درخشش، حجم و قابلیت کنترل مو را به محصولات مراقبت از مو اضافه می کند. پروتئین سویا باعث افزایش توانایی مو و پوست شما در جذب رطوبت می شود و به طور خاص، توانایی کشسانی موی تان را بهبود می بخشد. این ماده آسیب های ناشی از سفید کردن مو با مواد شیمیایی (مانند دکلره کردن)، فر کردن مو و استفاده از وسایل حرارتی را کاهش می دهد. پروتئین سویا برای مو و پوست بسیار مهم است. پروتئین هیدرولیز شده سویا سبب افزایش قابلیت کنترل مو، بهبود حجم و بافت مو، بهبود خواص شانه کردن موی خشک می شود. همچنین این پروتئین با داشتن سیستین، برای تقویت و تغذیه مو مناسب است. سیستین یک اسید آمینه است که حدود 10 تا 14 درصد از وزن بافت پوست و مو را تشکیل می دهد.

روغن جوجوبا

(Jojoba oil)


روغن جوجوبا صمغی روغنی است که از دانه های گیاه جوجوبا به دست می آید. گیاه جوجوبا، از درختچه های بومی جنوب شرقی آمریکاست. این گیاه در صحراهای منطقه آریزونا، کالیفرنیای جنوبی و کزیک رشد می کند. جوجوبا به عنوان منبعی غنی از ویتامین C ، ویتامین B ، ویتامین E ، مس و روی، برای تغذیه موها بسیار حائز اهمیت است. خواص تقویتی روغن جوجوبا ، می تواند از ریزش موها جلوگیری و باعث ضخیم و پرپشت شدن آن ها شود. همچنین این روغن با آبرسانی فولیکول های مو، از خشکی و ریزش مو جلوگیری می کند. 98% ساختار جوجو با روغن های تک غیر اشباع و 2% آن روغن های اشباع شده است. به همین دلیل روغن جوجوبای غنی از مواد مغذی، از طریق نفوذ به فیبرهای مو، خاصیت مرطوب کنندگی و نرم کنندگی دارد. یکی دیگراز فواید جوجوبا برای سلامت مو، ترمیم آسیب دیدگی تارهای مو در اثر حرارت و حالت دادن است. جوجو با ترک ها و منافذ کوتیکول مو را پر کرده و مانع ایجاد موخوره می شود. علاوه بر این، روغن جوجوبا دارای خواص آرامش بخش است که باعث نرمی تارهای مو و رخشندگی آن ها می شود. همچنین این روغن حالتی ابریشمی به موهایتان می دهد. روغن جوجو با نه تنها برای پوست سر، بلکه برای خود موها نیز مفید است. ویتامین های موجود در این روغن، موها را تغذیه کرده و با حفظ رطوبت، نرمی و لطافت، درخشش موهای شما را ماندگارتر می کند. برای جلوگیری از شکنندگی موها و ایجاد موخوره، می توانید از این روغن روی نوک موهایتان نیز استفاده کنید.

شی باتر

( Shea Butter )


شی باتر یا شیا باتر یک روغن جامد است که از آجیل درخت آفریقایی شیا کاریته به دست می آید و غنی از ویتامین های A و E و F و اسیدهای چرب ضروری شامل اسید اولئیک، اسید استئاریک و اسید لینولئیک بوده و مواد مغذی لازم برای تولید کلاژن در پوست را تولید می کند. درخت شیا بومی سنگال و سودان می باشد و درختی مقدس در آفریقا محسوب می شود. هزاران سال است که مردم آفریقا از روغن شی باتر دلیل خواص دارویی آن برای سلامتی و پوست و مو استفاده می کنند. روغن شی باتر اگر تصفیه شود به رنگ سفید خالص بوده و اگر تصفیه نشود به رنگ شیری دیده می شود. روغن شی باتر می تواند موهای خشک و آسیب دیده را درمان کند این ماده به عنوان نرم کننده طبیعی برای موی سر مفید می باشد ومواد مغذی ضروری موجود در روغن شی باتر فولیکول های مو را تقویت کرده و باعث درمان ریزش مو می شود.

روغن آرگان

( Argan Oil )


این روغن را از هسته ی میوه درخت آرگان در مراکش تهیه می کنند و یکی از گرانترین روغن های جهان و به طلای مایع معروف است. روغن آرگان (argan oil)، مقدار زیادی ویتامین E، اسیدهای چرب ضروری و آنتی اکسیدان دارد. استفاده مرتب از این روغن می تواند تا حد زیادی از ایجاد موخوره جلوگیری کند. این روغن به ساقه ی مو نفوذ و آن را از درون تقویت می کند. این کار به سلامت موهای شما کمک می کند و رشد و ضخامت موهایتان را افزایش می دهد. اسیدهای چرب امگا ٨، امگا 3 و ویتامین E راه حلی مناسب برای موهای وزی است که حالت نمی گیرند. روغن آرگان کمک به ترمیم موهای آسیب دیده است. اگر بیش از حد از مواد شیمیایی استفاده کنید، درخشندگی و سلامت موهای شما به خطر می افتد. روغن آرگان، موهای شما را، از فولیکول (ریشه مو) تا نوک مو، تقویت می کند. با استفاده از روغن آرگان، موهایتان بار دیگر قوی و هیدراته می شود و نرمی و انعطاف خود را به دست می آورد.

آرژنین

( Arginine )


آرژنین، که با نام L- آرژنین هم شناخته می شود، یک آمینو اسید غیر ضروری است. یعنی مقدار قابل توجهی از آرژنین در بدن انسان تولید می شود، و نیازی نیست آن را فقط از طریق رژیم غذایی تامین کرد . درحالی که یک اسید آمینه ی غیر ضروری است، زمان ها و موقعیت هایی وجود دارد که بدن قادر نیست مقدار آرژنین کافی را تولید کند، مثلا وقتی که بیمار هستید. این آمینو اسید تولید شده توسط بدن ما رگ های خونی را شل می کند و جریان خون را به سمت پوست سر و پایه ی فولیکول های مو افزایش می دهد. معروف است محصولات مراقبت موی دارای آرژنین از عواملی که باعث رشد ضعیف فولیکول های مو یا تضعیف ساقه ی مو می شوند جلوگیری می کنند و از این طریق رشد مو را تقویت می کنند. آرژنین به حفظ مو در برابر مواد شیمیایی مضر و گرمای شدید کمک می کند. این یکی از دلایلی است که این ماده در اکثر محصولات رنگ مو یافت می شود. آرژنین سبب می شود اکسیژن و مواد مغذی بیشتر و بهتر در اختیار ریشه موها قرار گیرد و با این مکانیزم کمک به رویش موها و افزایش ضخامت موها می کند.

شامپو پروتئینه فاقد سولفات ( پروکراتین )